Facivon - Part 1

by - 04:24

Annyeonghaseyo! Hari ini saya akan menshare facivon. Sementara menunggu azan Maghrib berkumandang. =) Right click to get url image... Credit to PIXLR

1#


2#
 

3#
 

4#
 

5#
 

6#


















Itu sahajalah buat masa ini. Sudah mahu berbuka ini..

Bye =)

by
Hebatalla








You May Also Like

4 comments

  1. Erm...
    Heba, favicon tu apa ya? Hehe...

    ReplyDelete
  2. Kak Siti Sarah Sophia- Facivon tu macam icon untuk edit blog. Cuba tgk kat url blog saya, kat sebelah tu ada gambsr kan? itulah facivon. Banyak kegunaan facivon, untuk cbox pun boleh kot =)

    ReplyDelete
  3. Kak Siti Sarah Sophia- Facivon tu macam icon untuk edit blog. Cuba tgk kat url blog saya, kat sebelah tu ada gambsr kan? itulah facivon. Banyak kegunaan facivon, untuk cbox pun boleh kot =)

    ReplyDelete
  4. Oh... Okey, okey. Thanks, Heba. :)

    ReplyDelete

Your thoughts